Hlavní obsah

Navigační boty budou stát 3200 Kč

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Ducere Technologies odstartovala první kolo předobjednávek na nové chytré boty, které dokážou majiteli ukázat správnou cestu. Zájemci za ně zaplatí 150 USD (3200 Kč), obdržet by je měli už v září, kdy se zároveň novinka objeví na pultech zahraničních obchodů.

Možnosti využití chytrých bot jsou opravdu široké

 
Článek

Kromě chytrých bot jsou k mání také inteligentní vložky. Jejich funkce jsou s chytrými botami totožné, je však možné je použít v jakýchkoliv botách. Výrobce si je v rámci předobjednávky cení na 100 USD (2100 Kč).

Jedinou nevýhodou vložek je horší manipulace s nabíjecím akumulátorem. Ten se u chytrých bot jednoduše vytáhne ze zadní části bot a dá do nabíječky, stejným způsobem se stejně pohodlně i vrátí. Inteligentní vložky je však nutné z bot vytáhnout při každém nabíjení.

Foto: archív výrobce

V prodeji se objeví také chytré vložky, které bude možné využít v jakýchkoliv botách.

Chytré boty i vložky vám na každé křižovatce řeknou, kudy se máte vydat. Pokud doprava, začne jemně vibrovat pravá bota, pokud doleva, pak zase levá. Kromě toho dokáže aplikace v chytrém telefonu počítat kroky a spálené kalorie.

Stejně jako většina chytrých hodinek a nejrůznějších fitness náramků se chytré boty připojují ke smartphonu nebo počítačovému tabletu prostřednictvím bezdrátové technologie bluetooth. Na jejich dotykových displejích je pak jednoduše možné nastavit, kam chcete jít. [celá zpráva]

Foto: archív výrobce

Chytré boty od společnosti Ducere Technologies

Obchody zaplavila nositelná elektronika

Nositelná elektronika je fenoménem dnešní doby. Nejrůznější fitness náramky, sporttestery či brýle ukrývající televizor jsou na trhu již poměrně dlouho. Větší popularity se ale dočkaly tyto přístroje až v posledních letech, což je zásluha i samotných výrobců – na trh přinášejí stále další novinky.  [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám