Hlavní obsah

Vodafone nabídne 30 GB dat za 167 Kč měsíčně. Smlouva není potřeba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vodafone zařadil v lednu do nabídky zajímavou předplacenou kartu, u které lidé získají každý měsíc 30GB datový limit za pouhých 167 Kč měsíčně. Nabídka je tedy výhodnější než v případě paušálních tarifů tohoto operátora se smlouvou. Nabídku ale budou moci využít jen ti nejrychlejší.

Foto: Athit Perawongmetha, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„V e-shopu Vodafonu si zákazníci od ledna mohou zakoupit tři nové edice předplacených karet. První dvě novinky přináší Datová karta 30 GB, kterou si lze objednat ve verzi na 3 měsíce a na 6 měsíců. Kratší varianta za jednorázovou cenu 599 korun nabízí 30 GB dat měsíčně po dobu 3 měsíců,“ prohlásil mluvčí Vodafonu Ondřej Luštinec.

Ještě výhodnější je půlroční verze za jednorázovou cenu 999 korun. „Ta přináší 30 GB dat měsíčně po dobu 6 měsíců, to je v přepočtu 167 korun za 30 GB dat každý měsíc. U obou variant jde o limitovanou exkluzivní nabídku, do prodeje se dostanou jen tisíce SIM karet,“ varoval Luštinec.

Je mobilní tarif opravdu neomezený? ČTÚ si došlápne na operátory

Mobil

„Rychlost stahování dat je neomezená, zákazníci si tak mohou vyzkoušet i nejmodernější 5G síť. V jejím budování je Vodafone v Česku jasný lídr, pokrývá už přes 60 % populace. Zároveň objem 30 GB dat měsíčně už je dostatečný třeba pro online výuku nebo práci z domova. SIM je možné využít i pro volání nebo SMS, řídí se ceníkem Karty pro partu,“ konstatoval mluvčí Vodafonu.

Lze očekávat, že o nové SIM karty bude nebývalý zájem. Internetové připojení totiž u nových předplacenek vychází ještě levněji než v případě paušálních tarifů. Za 299 Kč měsíčně Vodafone nabízí 130 minut volání do všech sítí a 1 GB internetu, za 599 Kč pak lidé získají 4 GB dat a neomezené volání i SMS do všech sítí.

Dráž vychází i čistě datové tarify, které jsou primárně určeny do notebooku nebo tabletu, ty navíc nenabízejí hlasové hovory vůbec. Případní zájemci zaplatí 399 Kč za 10 GB dat, případně 699 Kč za 40 GB dat.

Pro milovníky sociálních sítí

Zatímco první dvě zmiňované předplacenky budou dostupné výhradně prostřednictvím e-shopu Vodafonu, třetí novou SIM kartu s názvem Sdílej bude operátor nabízet v e-shopu i prostřednictvím svých kamenných poboček.

Tato verze přináší téměř neomezený datový tarif pro sociální sítě a chat, protože zahrnuje Social Pass a Chat Pass od Vodafonu na půl roku zdarma. „Cena karty je 200 korun, obsahuje také počáteční kredit 50 korun a k tomu na první měsíc neomezené volání v síti Vodafonu a 1 GB dat, z nichž 500 MB je k vyzvednutí v aplikaci Můj Vodafone,“ prohlásil Luštinec.

„Díky Social Passu se zákazníkům nepočítají data v aplikacích Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest a Tik Tok – ať už jde o prohlížení, nebo nahrávání fotek a videí umístěných přímo v aplikaci, o vysílání živého přenosu, sdílení údajů o poloze atd. Podobně Chat Pass zahrnuje aplikace Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, Telegram a Vodafone Message+,“ doplnil mluvčí.

Pro udržení zmiňovaných benefitu zdarma stačí mít aktivní datový balíček. Ten vyjde na 139 korun měsíčně a obsahuje 500 MB dat.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám