Hlavní obsah

O2 zdraží většinu internetových a televizních tarifů

Telekomunikační společnost O2 od září zdraží některé své služby. Zákazníci si připlatí 50 korun měsíčně za většinu tarifů internetu a televize. Příčinou zdražení jsou podle firmy rostoucí náklady na provoz. Uvedla to mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

Foto: Lucas Jackson, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„Náklady na provoz služeb O2 v posledních měsících výrazně rostou. Abychom je dokázali zajistit i nadále v takové kvalitě a úrovni, na kterou jsou zákazníci zvyklí, museli jsme toto navýšení promítnout do cen některých fixních služeb,” řekla Zachariášová.

Úprava cen se týká samostatných tarifů i sdružených balíčků služeb O2 Spolu. U internetových tarifů je podle serveru výjimkou základní tarif „Bronzový”, který jako jediný nezdraží. Ceny ostatních tarifů stoupnou o 50 korun. U televize ceny zůstanou stejné u balíčku Sport Plus, který by měl v kombinaci s internetovým připojením od září i zlevnit. U ostatních programových balíčků měsíční poplatky rovněž stoupnou o 50 korun.

Operátor zákazníky informoval o zvýšení cen v předstihu. „V případě, že se změnou nesouhlasí, má zákazník vždy možnost službu bez sankce zrušit nebo přejít na jinou, která bude lépe odrážet jeho potřeby a možnosti,” podotkla Zachariášová.

O2 vrátilo na trh populární předplacenky. 100 GB dat vyjde na 300 Kč

Mobil

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám