Hlavní obsah

Nejlepší smartphone od Alcatelu dorazil do Česka. Ceny startují na 9000 Kč

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Alcatel odhalila svůj top model One Touch Idol X už na začátku roku, do prodeje se ale na tuzemském trhu dostává až nyní. Zákazníky zaujme především svou cenou, neboť je výrazně levnější, než se původně předpokládalo.

Foto: archív výrobce

Alcatel One Touch Idol X

Článek

V rámci předobjednávek se One Touch Idol X prodával v českých obchodech za 13 500 Kč. Výrobce ale v úterý oznámil, že doporučená cena je 9990 Kč. Potvrdily se tak informace Novinek z poloviny srpna, že cena přístroje nepřesáhne hranici deseti tisíc korun. [celá zpráva]

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje portál Seznam.cz, je nový top model možné zakoupit ještě levněji – od 9040 Kč. Za tuto sumu přitom chytrý telefon nabízí poměrně slušnou výbavu.

Foto: archív výrobce

K dostání jsou tři různé barevné varianty.

Základem je čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz a 2 GB operační paměti. Novinka je vybavena pětipalcovým displejem s rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů a 16GB pamětí. Místo slotu na paměťové karty je k dispozici zdířka pro vložení druhé SIM karty.

Model One Touch Idol X vyniká hned na první pohled stylovým vzhledem. Ani ne centimetr tenký přístroj se totiž prodává hned v několika barevných pastelových odstínech - červené, žluté a břidlicové.

Foto: archív výrobce

Alcatel One Touch Idol X

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám