Hlavní obsah

Letem světem internetem (61. díl) - Abeceda sexu

Novinky, Ladislav Bittner

Náš seriál vás týden co týden seznamuje se zajímavými weby, které sice stojí stranou hlavního internetového dění, ale přesto vám mohou ušetřit peníze či rozšířit obzory. Dnes se o vaší přízeň bude ucházet web pro studenty vysokých škol, virtuální policejní muzeum a stránky popisující sex od A do Z.

Článek

Studijní materiály

Žáci základních škol a studenti škol středních mají za sebou již několik týdnů vysedávání v lavicích. Mnohem svobodnější studentský život na vysokých školách ale startuje až v těchto dnech.

Za mých studentských let byla právě tato doba časem shánění studijních materiálů. Diváci druhého dílu Básníků si také možná vzpomenou na trable mladého Štěpána platícího za barevně podtrhaná skripta nemalou část měsíčního kapesného.

Dnes je situace díky internetu o poznání lepší. Stačí se porozhlédnout třeba po webu Studijní materiály nabízejícího především informace ohledně informačních technologií, které se vyučují na Fakultě Informatiky Masarykovy university v Brně (web se ale stává populárním i mezi studenty pražského ČVUT). V nabídce jsou především aktuální skripta a sady otázek na cvičení a ke zkouškám.

"Důvodem založení tohoto webu bylo vytvoření centrálního úložiště materiálu hlavně pro studenty nižších ročníků. Ti jsou často dezorientováni v novém prostředí a hledají záchytné body", vysvětluje zakladatel webu Vladimír Souček a dodává: "Mnoho lidí si myslí, že za tímto projektem stojí skupina lidí,ale skutečnost je taková, že to dělá jen jeden člověk". 

.: HODNOCENÍ: grafika (5/10), obsah (7/10)

Muzeum Policie ČR

Víte o tom, že Policie ČR má svoje muzeum? A dokonce i na internetu. Kromě informací o aktuálních událostech konaných v prostorách muzea je k virtuální prohlídce připravena stálá expozice dokumentující historii, vývoj a činnost bezpečnostních sborů na území našeho státu. 

V internetovém muzeu najdete dokumenty a písemné materiály, sbírku negativů a fotografií, sbírku zbraní, střeliva a vojenské techniky, sbírku předmětů dokumentujících trestnou činnost, sbírku chemikálií a jiných materiálů nebo sbírku vyznamenání, stejnokrojů a symbolů.

.: HODNOCENÍ: grafika (6/10), obsah (8/10)

Abeceda sexu

Již samotný název webu napovídá, že jde o jakýsi slabikář, kde se pod různými písmeny abecedy nachází vždy nějaká zajímavá oblast erotiky. Tyto informační stránky vám mohou zpříjemnit chvíle strávené na internetu převážně textovými informacemi z oblasti lechtivých témat s nádechem ironie a humoru. Nejsou to ale ledajaké smyšlené články a informace.

"Domnívali jsme se, že většina uživatelů internetu je již přesycena erotickými a pornografickými odkazy a videi a možná by uvítali také trochu toho zvolnění a ironie. Na českém internetu jsme však nenašli server, který by se těmito oblastmi zabýval a dokázal nám poskytnout určitou relaxaci. Proto jsme se rozhodli vytvořit tento vlastní projekt.," popisuje důvody založení webu Abeceda sexu jeden z jeho zakladatelů. 

Jako první byly na tomto webu v dubnu tohoto roku spuštěny pod písmenem H erotické horoskopy, potom pod písmenem V erotické vtipy a následně pod písmenem P sexuální polohy, kde je bezmála 200 vaginálních, orálních a análních poloh, které jsou i ve světovém měřítku naprosto originální.

Pod dalším písmenem O se nachází odkazy na webové stránky se zaměřením na erotiku a sex. V současnosti se připravuje ke spuštění písmeno D, pod kterým si budou moci návštěvníci číst erotický deníček starostí a slastí dospívající dívky.

A ještě jedna informace ze zákulisí: polohu Mrtvý brouk, která si získala absolutně největší zájem uživatelů, a je nejčtenější a nejpřeposílanější polohou, sepsal jeden ze spolutvůrců projektu na základě zkušeností z dvanáctiletého manželství. 

.: HODNOCENÍ: grafika (5/10), obsah (4/10)

Autora najdete na weblogu Laco stále bloguje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám