Hlavní obsah

Slavná seriálová trilogie znovu ožije ve hře Trollhunters: Defenders of Arcadia

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studio Wayforward, které se proslavilo sérií her Shantae, se letos po letních prázdninách bude snažit zaujmout graficky velmi atraktivní plošinovkou Trollhunter. Hráči se převtělí do role Jima Lakea, jenž byl vybrán jako Trollhunter. Připravte se na boj s podivnými gnómy, skřety a obrovitými nyarlagrothy stvořenými takovým vizionářským tvůrcem, jako je Guillermo del Toro.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Trollhunters: Defenders of Arcadia

Článek

Bojovat proti zákeřným skřetům nebude Lake sám, na pomoc mu přispěchá řada věrných přátel, jako jsou například Claire či Toby. Nezapomenutelné momenty tak rozhodně nebudete prožívat sami.

Hra Trollhunters – Defenders of Arcadia vznikla na motivy oblíbené seriálové trilogie Netflixu – Tales of Arcadia. Nový titul hráče postupně provede 3D světy ze seriálů Trollhunters, 3 Below a Wizards.

Solitaire naučil lidi pracovat s myší. Už před 30 lety

Hry a herní systémy
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Trollhunters: Defenders of Arcadia

Úkol pro hlavního hrdinu je jasný, na epické cestě napříč magickým světem Arcadie bude muset zastavit časovou apokalypsu. A to nebude vůbec snadný úkol, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Celkem hráče čeká 20 různých levelů a čtyři velké souboje s hlavními bossy. Přitom budou muset skákat a bez nadsázky bojovat o svůj holý život. Tvůrci přitom slibují, že se kromě známých postav ze seriálu setkáme ve hře i s úplně novými stvořeními.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Trollhunters: Defenders of Arcadia

Dabingu se zhostily hvězdy filmového plátna, jako Jim Lake Jr. se představí Emile Hirsch, David Bradley propůjčil svůj hlas Merlinovi, Charlie Saxton bude vystupovat jako Toby a Lexi Medrano jako Claire.

Trollhunters – Defenders of Arcadia vyjde 25. září pro herní konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. V předobjednávce je možné nicméně tento titul pořídit již nyní, cena byla stanovena na 1499 Kč.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Trollhunters: Defenders of Arcadia

Reklama

Související články

Jak natáčet a streamovat videa

Popularita videí na internetu se rok od roku zvyšuje. Vytvářet zajímavý obsah přitom může kdokoliv klidně i z pohodlí svého domova, může jít zároveň o zajímavý...

Výběr článků

Načítám