Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ultimate Baja Madness – ve zvířeném písku

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte už dost přecpaných městských ulic a dálnic? Pak není nic snazšího než si stáhnout a nainstalovat tuto závodní hru a na volných písčitých pláních pořádně sešlápnout pedál virtuálního plynu.

Článek

Nečekejte nějakou extra věrnost snažící se co nejvíce přiblížit podmínky závodu do Dakaru, ale spíše zábavnou arkádu, kde jde o pořádnou grafiku a vychutnání si pocitu rychlosti. Z toho důvodu se pro tuto hru příliš nehodí slabší počítače, ale to je u tohoto druhu zcela obvyklé.

Jakmile se vám to podaří rozpohybovat, dostanete na výběr celkem ze sedmi tratí. Ty se od sebe liší hlavně svým profilem: někde jste přísně svázáni vytyčenou tratí, ale mnohem větší zábava je hledat si vlastní cestu na otevřených planinách. Když se k tomu přidá nutnost sem tam se vypořádat s terénními nerovnostmi, o zábavu je rázem postaráno.

Podtrženo sečteno, stačí malá změna – vyměnit asfalt za písek – a rázem tu máme novou a neotřelou zábavu.,

DOWNLOAD, homepage, 176 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Darkfate – na temné straně

Taková situace se pravověrnému hráči stává minimálně jednou do měsíce: probudí se neznámo kde a pamatuje si jenom útržky toho, co se stalo. A tak se vydá...

Výběr článků

Načítám