Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Buletsss – logika s chutí střelného prachu

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se hra, ve které se střílí bude dát jen velmi těžko označit jako logická? Omyl – v tomto titulu je tomu přesně naopak – každý výstřel je potřeba přesně promyslet.

Článek

Jak už první pohled na grafiku napovídá, toto je čistokrevná logická hra, u které platí, že lepší minimalistická grafika než špatná. Název napovídá, že zde budou mít hlavní roli létající projektily. Ty se tentokrát nestanou prostředkem k usmrcování všeho, co se vám dovolí postavit do cesty, ale způsobem, jak překonávat překážky.

Budete totiž postaveni před odvěký úkol podobných her: jak se s využitím dostupných prostředků dostat na druhý konec obrazovky a nezabít se při tom? Velmi vám v tom pomohou zmiňované projektily: někdy se na ně dá naskočit a nechat se převézt na druhou stranu, jindy zase vhodným odrazem naberete vysokou rychlost.

Vzhledem k omezenému počtu střeliva si budete muset nejprve dobře rozmyslet, jak na to. Ale ani pak není úspěch zaručen, protože je potřeba hbitých prstů a postřehu. Ve vyšších úrovních vám to hra dá pocítit více než silně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám