Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Faerie Solitaire – víc než karty

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi Solitare, který najdete prakticky v každých Windows? A chtěli byste vyzkoušet něco podobného a lepšího? Pak by vás tato hra mohla zaujmout.

Článek

První změnou oproti klasice je samozřejmě grafické ztvárnění. Zapomeňte na nevzhledné hranaté karty v klasicekém Solitare, toto je opravdu něco jiného.

Hlavní vylepšení se však ukrývá přímo v samotném herním systému. Pořád jde o to vytvářet posloupnosti čísel, ale tentokrát už nejde o to, aby se střídaly jejich barvy. Hlavní změnu totiž přináší tzv. aktivní karta, díky které lze nové karty přidávat i doprostřed řady. Některá karty jsou navíc speciálně blokované a abyste je odemknuli, musíte splnit nějaký úkol.

Žádná ze změn však není natolik složitá, aby se nedala pochopit, což by vám bránilo ve vychutnání si hry. Za tím stojí jiné překážky: když už překousnete nutnost stažení speciálního klienta, který slouží ke stažení samotné hry, musíte také vzít na vědomí, že se jedná o shareware verzi, kterou nemůžete hrát déle jak hodinu. Pro tento druh hry je to ale více než dost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám