Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Bos Wars - strategie z budoucnosti

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všem milovníkům real-time strategií se určitě zalesknou očička: na scéně se objevil mix Warcraftu a Red Alertu. I když má svoje mouchy, rozhodně stojí o pozornost.

Článek

Příběh této hry je rámcově zasazen do vzdálené budoucnosti, ale i přesto zde budeme bojovat pomocí docela konvenčních prostředků: pěchoty, tanků nebo letadel. Vše je však potřeba nejdříve vyrobit a až pak poslat do bitevní vřavy. Avšak v tom leží asi největší slabina hry: výrobní proces včetně těžby surovin trvá nepříjemně dlouho, a tak můžete v počátečních úrovních snadno získat pocit, že paříte nějakou budovatelskou a ne válečnou strategii.

:. Bos Wars

Na druhou stranu, pokud překonáte úvodní rozpaky, které způsobuje také relativně nepřehledný hospodářský systém, můžete se přenést do bitevních vřav, u nichž nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Musíte se totiž postarat o všechny činnosti najednou.

:. Bos Wars

Poněkud vlažný dojem z poněkud rozvleklých misí však vylepšuje multiplayer a editor úrovní. Pokud tedy budete mít dostatek času a chuti, nic vám nebrání vytvořit si mise podle chuti a pořádně si je užít.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám