Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: A7titude – máte pevnou ruku?

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojrozměrné bludiště a v něm spousta záludných překážek – dokáže přes ně provést jednu malou kuličku od startu až k cíli?

Článek

Zapomeňte na klávesnici, zde vám k ovládání bude stačit pouhá myš. S ní budete ovládat malou kuličku, která musí projít bludištěm od začátku až dokonce. Jediný dotyk stěny přitom ale znamená nutnost opakovat celou úroveň od začátku.

:. A7titude

Pokud se v herním světě pohybujete delší dobu, určitě jste měli tu čest se spoustou podobných projektů a zajisté se ptáte, čím se tento odlišuje. V první řadě máme před sebou velmi zdařilý design úrovní, který nejenom že dobře vypadá, ale ještě lépe se hraje. Bludiště začnou po po prvních, výukových úrovních přetékat různými pohyblivými částmi, které dobře prověří nejenom pevnost vašich rukou, ale i nervů. Ke všem se nakonec přidá i pohyb celého bludiště a to už pak skutečně jen pro silné povahy.

:. A7titude

Během hraní díky neustálému přísunu novinek prakticky nenarazíte na stereotyp, což se rovněž projevuje na pozitivním hodnocení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám