Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Curator Defense – násilné umění

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V médiích můžeme někdy zaslechnout nekonečné spory o tom, co ještě je a co už není umění. Chcete vidět, jak něco takového vypadá v podobě počítačové hry?

Článek

Ocitnete se zde v roli správce galerie, který se musí postarat, aby se dovnitř nedostalo nic, co tam nepatří. Kromě létajících obrazů na vás budou útočit i různé barevné skulptury a podobné umělecké nesmysly, mnohdy budete sami žasnout nad tím, co se na vás valí.

:. Curator Defense

Vaše obrana spočívá v rozestavění různých druhů nepohyblivých věží tak, aby se jim ony nepřátele podařilo zničit dříve, než se dostanou dovnitř. Po maximálně deseti průnicích vaše snaha končí a můžete celý level opakovat.

:. Curator Defense

I když by se dala hře vytknout přílišná komplikovanost, která mnohdy ubírá dynamickému rázu, který je pro tento žánr tolik nezbytný, není to nic nepřekonatelného a při troše snahy se můžete také dobře bavit.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Crunch Time – podařená logika

I když můžete mít pocit, že spojování tří barevných symbolů do skupin může být pěkná nuda, když se to hezky zabalí a podá, může z toho vzniknout docela...

Hrajeme zdarma: Bump – všechno sebrat!

Někomu bude stačit informace, že tato hra pochází z dílny DigiPenu, což samo o sobě slibuje originální nápad a netradiční pojetí.

Výběr článků

Načítám