Hlavní obsah

HRA: Arcade Racing - agresivní závodění

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud zrovna máte chuť na vyvážený mix závodění a akce, který je navíc zabalený do slušivého grafického kabátku a nabízí i propracovaný herní systém, pak je teď ta pravá chvíle pro českou hru s názvem Arcade Racing.

Foto: Robert Rohál

Jiří Bartoň sklidil v Kroměříži už podruhé úspěch.

Článek

Vzpomínáte na Racera? Taktéž česká shora viděná hra si nejenom mě podmanila na dlouhé chvíle hlavně propracovaným systémem nakupování vybavení do svého vozu, zapisováním se na závody s různými finančními výhrami a následném nákupu buďto nového vozu nebo alespoň lepšího motoru.

Totéž nabízí i Arcade Racing. Nejdříve si koupíte auto (samozřejmě, že máte peníze jen na to nejlevnější a tudíž i nejpomalejší) a vydáte se závodit. I když se na prvním okruhu neplatí startovné, hlavní výhra je docela vysoká, a proto o ní propuknou nelítostné boje. Záhy zjistíte, že nestačí pouze řidičské umění, ale že je nutné své schopnosti pojistit nějakými těmi raketami, minami, případně olejovými skvrnami způsobujícími smyl. Vše je ovšem nutné přikoupit za peníze.

Ale záhy se otrkáte, něco vyhrajete a jakmile i něco naspoříte, můžete si koupit lepší auto a s ním postoupit do náročnějších závodů - pokud si vás tenhle kariérní systém podmaní, pak se od hry jen tak neodtrhnete.

I když jsou tratě poměrně jednotvárné a grafika jednoduchá, neuvěřitelný zmatek, který dokáže na dráze vyrobit pár aut, která po sobě začnou střílet, klást miny a používat turbo, to vše skvěle vynahradí.

Závěrem lze říci jen tolik, že Arcade Racing skvěle vyplňuje mezeru závodních her na freewarovém poli. Buďme ji za to vděční.

DOWNLOAD, homepage, 9.2 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: David vs. Goliath - pařba jak má být

Pokud toužíte po pořádném akčním nářezu, kdy jen v ruce drtíte myš a nestíháte ani sledovat všechny ty výbuchy na obrazovce, pak je pro vás David vs. Goliath...

HRA: 3DSolitare - Pasiáns 3D

Karetní hru pro jednoho s názvem Solitare asi netřeba blíže představovat, je totiž standardní součástí Windows, a tak se s ní setkal skoro každý,...

HRA: EA-Hockey: stolní hokej

Toužíte po nenáročném odreagování v polední pauze, při němž nebudete nuceni přemýšlet a jen si pocvičíte své reflexy a švih zápěstím? Pak je tady...

Výběr článků

Načítám