Hlavní obsah

HRA: EA-Hockey: stolní hokej

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po nenáročném odreagování v polední pauze, při němž nebudete nuceni přemýšlet a jen si pocvičíte své reflexy a švih zápěstím? Pak je tady pro vás EA-Hockey - nenáročný stolní hokej.

Foto: Lucie Mazáčová

Slavnostní křest publikace Středověké a raně novověké zbraně Přerovska. P. Žákovský, Z. Schenk

Článek

Princip stolního hokeje (někdy se mu také říká airhockey) určitě dobře znáte. Na hrací ploše, která připomíná zmenšené hřiště na lední hokej, se nacházejí tři kotouče. Dva z nich, ty větší, ovládají hráči a snaží se s nimi narazit do třetího tak, aby skončil v soupeřově brance.

Další klon, o němž je právě řeč, je docela minimalistický - nabízí pouze strohou grafiku, jen nezbytný zvukový doprovod a žádnou hudbu, nebo animace. Taktéž chybí multiplayer, zahrát si můžete jen proti počítači. Na druhou stranu nebudete nuceni stahovat objemné instalační balíky, velikost hry čítá sympatických 200 kB.

Rozhodně netvrdím, že vám hra vydrží nějak dlouho, nebo že byste po chvíli nenašli nějaké lepší zpracování stolního hokeje. Na chvilkové odreagování však slouží více než dobře.

DOWNLOAD, homepage, 0.2 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: FloboPuyo - veselá logika

Za poněkud nezvyklým názvem se skrývá klon jedné logické hry, kterou jste už určitě stokrát viděli, ale přesto si ji s chutí po stoprvní zahrajete znovu. Její...

HRA: Piškvorky - klasika všech klasik

Když už mluvíme o předělávkách všemožných her, je tady jedna - velice populární, přesto se často nového kabátku nedočká. Ano, mluvím o piškvorkách a jejich...

Výběr článků

Načítám