Hlavní obsah

Miniaturní počítač o velikosti knížky si poradí s 3D obrazem

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost ASRock představila nový miniaturní stolní počítač, který je jen nepatrně větší než obyčejná knížka. I přes své drobné rozměry ale nabízí velice slušný výkon. Bez problémů si poradí s novějšími videohrami i trojrozměrným obrazem.

Foto: Novinky

ASRock Vision 3D 135B

Článek

Nový počítač ASRock Vision 3D 135B spadá do kategorie takzvaných nettopů. Tyto počítače jsou menší a levnější než běžné osobní počítače a přitom nabídnou podobný výkon, jako jejich větší bratříčci.

Srdcem počítače je rychlý procesor Intel Core i3 370M, který je taktován na frekvenci 2,4 GHz. K dispozici má sestava také 4 GB operační paměti, 500GB disk a výkonnou grafickou kartu nVidia GeForce GT 425M. Ta podporuje technologii 3D Vision pro přehrávání trojrozměrného videa a standart DirectX 11.

Foto: Novinky

ASRock Vision 3D 135B

Ve výbavě počítače nechybí ani Blu-ray mechanika, vestavěná čtečka paměťových karet, USB 3.0 a integrovaný WiFi adaptér pro bezdrátové připojení k počítačovým sítím. Monitor se k sestavě připojuje prostřednictvím konektorů DVI a HDMI.

Novinka má rozměry 200 x 200 x 70 milimetrů (šířka x délka x výška). Prodávat se bude ve dvou barevných kombinacích - černé a stříbrné.

Zatím není jasné, kdy přesně se miniaturní nettop ASRock Vision 3D 135B objeví na tuzemském trhu, ani jaká bude jeho cena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám