Hlavní obsah

Acer láká na herní jeskyni, základem je gamingové křeslo

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

V pořadí již druhou generaci futuristického herního křesla představila společnost Acer na veletrhu IFA v německém Berlíně. Samotný výrobce nicméně nazývá tento zajímavý kousek „herní jeskyní“, neboť obsahuje úplně vše, co budou nároční uživatelé z řad hráčů potřebovat.

Herní křeslo Acer Predator Thronos AirVideo: archív výrobce

 
Článek

Predator Thronos Air vypadá už na první pohled velmi futuristicky. Podobně jako u předchůdce se totiž konstrukce pne přes hlavu uživatele až přímo před něj. Na tomto ramenu mohou být umístěny klidně až tři velkoformátové displeje.

Hráč má tak pocit, jako kdyby seděl v nějakém kokpitu, ve kterém se může ponořit do bitvy. Některé prvky tohoto gamingového trůnu jsou navíc podsvíceny modrou a zelenou barvou, což navozuje tu správnou herní atmosféru.

Křeslo lze nastavit do různých úhlů – 130° uvnitř kabiny a 180° mimo kabinu, na pohodlí si tak bude stěžovat málokdo. Ve výbavě herní jeskyně nechybí dokonce ani masážní funkce, takže hráči mohou po intenzivních sezeních relaxovat.

Nedílnou součástí celého kokpitu je také nastavitelné klávesnice a podstavec pod myš. Díky tomu je možné hrát i ve chvíli, kdy si budete chtít křeslo položit. Výrobce si dal záležet i na takových drobnostech, jako je uchycení webkamery. Ta se jednoduše přidělá na prostřední monitor, načež zajistí živý přenos z akce na YouTube, Twitch nebo Mixer.

Foto: archív výrobce

Herní křeslo Acer Predator Thronos Air

Pro udržení pořádku a organizace je v oblasti za židlí umístěna platforma pro položení výkonného herního počítače a systém správy kabelů kabely a dráty úhledně uloží. Kromě toho nabízí Acer řadu možností přizpůsobení a vylepšení, například stabilizátor sedadla, který zabrání pohybu křesla během hraní, držák nápojů a sluchátek či USB rozbočovač. Hráči mají k dispozici zkrátka opravdu vše, co budou potřebovat.

Případní zájemci nicméně musí počítat s tím, že novinka váží více než 200 kg. Kdy a za jakou cenu se začne prodávat, zatím není jasné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám