Hlavní obsah

Grafické karty ATI od Creative Labs

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Creative Labs rozšířila nabídku svých grafických karet o produkty společnosti ATI, které se pod značkou Creative Labs na trhu objeví do konce letošního roku.

Foto: archiv soukromá sbírka

Četníci ve Zlíně na archivním snímku.

Článek

Firma Creative Labs je známa především svými zvukovými kartami Sound Blaster. Kromě nich však nabízí řadu dalších výrobků, mezi než patří i grafické karty. Doposud tato firma nabízela grafické karty výhradně s čipy nVidia (které pro ni vyrábí firma MSI) a nyní se v nabídce objeví i karty s čipy kanadské firmy ATI.

Zpočátku na trh přijdou grafické karty Radeon 9200 SE 128 MB, výkonnější Radeon 9600 256 MB a špičkový Radeon 9800 XT 256 MB. Zajímavostí je, že poměrně výkonný Radeon 9600 je vybaven pouze pasivním chladičem a tudíž je ideální volbou pro "tichý herní počítač".

Reklama

Související témata:

Související články

Hudba z MP3.com bude zachráněna

Před několika dny se objevily zprávy o tom, že společnost CNET (která je vydavatelem několika online médií zahrnující např. zpravodajský IT server news.com)...

Motorola uvádí první mobil s Linuxem

Společnost Motorola představila první smartphone, který využívá operační systém Linux a zároveň nabízí podporu Java aplikací.

Výběr článků

Načítám