Článek
Agronomie vs. Gastronomie
Mám život rozdělený na dvě oblasti. Jednou je agronomie, která je spojená s fotografováním pro klienty. Druhou je gastronomie. Snažím se je propojovat, přestože každá potřebuje jiný přístup i způsob přemýšlení. Když fotím a povídám si s pěstiteli, pracuje má levá hemisféra. A když připravuji excelové tabulky, počítám finance a řeším restaurace, které se zapojí do festivalu RestaurantWeek, pracuje pravá.
Díky tomu mají obě čas odpočívat. Jsem ráda, že září už je za námi, protože je to pro mě nejnáročnější měsíc v roce, je totiž přitažlivý jak ze strany festivalu, tak z hlediska produkce farmářů.
Prostor pro sdílení
Dědeček je zemědělec, což mě inspirovalo k tomu, aby mé studijní kroky vedly na Vysokou školu zemědělskou, konkrétně obor kvalita potravin. Ke gastronomii jsem se pak dostala právě přes pěstitele. A protože jsem žila a dospívala v Praze, k tomu ráda jedla i ráda vařila, gastronomii jsem se ani nemohla vyhnout. Jídlo vnímám jako úžasný prostředek pro sdílení a socializaci, což se snažíme částečně zprostředkovat i skrz festival.

