Hlavní obsah

K autu si lze připojistit kabelku či úrazy dětí

Právo, Jindrich Ginter, Monika Ginterová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K pojištění auta si už lze nově připojistit i krytí pro další časté a velmi nepříjemné životní situace, které však přímo s provozem vozidla nesouvisejí. Jedná se například o krádež kabelky či úrazy.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Každé čtvrté ženě žijící v Praze byla na ulici či z auta odcizena kabelka. Pražanky nejčastěji přijdou o cennosti v hodnotě pět až 10 tisíc korun.

„Motoristky se nás často ptají, zda je jejich kabelka pojištěna v rámci standardního pojištění automobilu či zda je možné kabelku připojistit, tak jsme jim tuto možnost nabídli“ uvedla Hana Kovářová z Direct Pojišťovny.

Řidičky tak mohou získat krytí svých osobních věcí odcizených z auta, a to až do pěti tisíc korun, již v ceně základního pojištění.

Allianz pojišťovna zase poskytuje v rámci povinného pojištění auta slevy pro rodiny s dětmi a úrazové pojištění pro děti ve vozidle zdarma. To je hlavní novinka pojišťovny, kdy klienti do 39 let s minimálně jedním dítětem získají při sjednání povinného ručení další slevu ve výši 10 % a úrazové pojištění dětí přepravovaných ve vozidle zdarma.

Rovněž Wüstenrot: při sjednání povinného i havarijního pojištění nabízí úrazové pojištění zdarma.

Různé formy zvýhodnění k povinnému a havarijnímu pojištění nabízejí rovněž další pojišťovny. Často se týkají i tradičních bonusů a slev v případě, že jezdíte bez nehod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám