Hlavní obsah

Rozdali jsme všechny tři televize!

Novinky, BOSSA.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Poslední 3D TV LG již našla svého majitele. Stal se jím pan Radek Macháček. Pan Radek byl optimista a věřil v pozitivní překvapení evropského summitu.

Foto: bossa.cz

nový vlastník TV

Článek

Ve čtvrtek večer na našem BOSSA demo účtu vstoupil do dlouhé pozice EUR/USD. Koupil si 1.4 lotu eura za cenu 1.24259. Pozici držel celou noc. Nad ránem začala média zveřejňovat první výsledky summitu. To, že nikdo nečekal, že by se evropští lídři tak rychle domluvili na konkrétním postupu řešení evropských ekonomických problémů, vedlo k neuvěřitelnému posílené eura vůči dolaru.

Náš obchodník držel pozici celou noc až do páté hodiny ranní, kdy euro prodal a nakoupil zpět dolary za 1.259817. Výsledkem obchodu byl zisk ve výši 47 466.97 Kč. Novému majiteli TV blahopřejeme a přejeme hodně obdobných ziskových obchodů.

Foto: bossa.cz

výherce graf

Inzertní sdělení:

Naučte se obchodovat FOREX s profesionály! Společnost BOSSA nabízí bezplatné semináře, kde Vás zkušení lektoři zasvětí do podstaty fungování finančních trhů! Poznejte, jak profitovat na rostoucí ceně ropy nebo sílícím dolaru!

Proč my?

BOSSA působí na polském kapitálovém trhu od roku 1995. Řadí se mezi nejdéle působících brokery v Polsku, zároveň je i letitým lídrem na trhu s deriváty. BOSSA byla oceněna Prezidentem Varšavské burzy za největší aktivitu na trhu. Od roku 2012 provozuje svoji činnost na území České republiky prostřednictvím své pobočky v Praze.

Kvalita

V roce 2011 byla BOSSA opět zvolena investory za nejlepšího obchodníka s cennými papíry v Polsku. V hodnocení časopisu "Forbes" zvítězila v pěti ze sedmi vyhlášených kategorií. V posledních šesti letech se vždy umístila mezi předními obchodníky s cennými papíry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám