Hlavní obsah

Primark v Česku expanduje, v září otevře prodejnu v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní řetězec Primark v Česku otevře druhou prodejnu. Pro zákazníky v brněnském obchodním centru Olympia bude otevřena od 14. září. Firma to uvedla v tiskové zprávě. Nová pobočka vzniká rok poté, co firma otevřela první prodejnu v Praze na Václavském náměstí.

Foto: Novinky

Prodejna Primarku v Praze.

Článek

Pobočka v Brně nabídne zákazníkům nejen oblečení, ale také kosmetiku či doplňky a potřeby pro domácnost.

„Přivítání zákazníků v Praze bylo skvělé a vidíme, že si Primark a jeho produkty zamilovali. Těšíme se, až přivítáme zákazníky z Moravy a rozšíříme náš Primark tým,“ uvedl obchodní ředitel společnosti Primark pro region střední a východní Evropy Maciej Podwojski.

Otevření nového obchodu si pochvalují také v Brně. „Jsme rádi, že si tak oblíbený a významný mezinárodní prodejce vybral Brno, a především naše obchodní centrum jako destinaci pro svou druhou prodejnu v České republice,“ uvedl Jan Pazour, manažer obchodního centra Olympia Brno.

Prodejce oděvů Primark zavedl genderově neutrální převlékací kabinky

Ekonomika

Díky nové prodejně vznikne 190 pracovních míst, přičemž nábor pro některé pozice stále pokračuje.

Brněnská prodejna je celkově 406. pobočkou Primarku na světě. Její otevření je součástí expanze irské společnosti do střední a východní Evropy.

„Primark se také chystá otevřít nové obchody v Rumunsku a na Slovensku a plánuje přidat další pobočky také v Polsku,“ uvedla společnost v tiskové zprávě.

Primark je mezinárodním módním řetězcem, který se prezentuje jako prodejce cenově velice dostupného zboží. Společnost působí ve 14 evropských zemích a USA a celkem zaměstnává přes 70 tisíc pracovníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám