Hlavní obsah

ČSA přibyla další destinace, tentokrát na východ

Právo, Jiří Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

České aerolinie (ČSA) pokračují v expanzi do bývalého SSSR. Jejich další destinací se v neděli stala Samara. Letadla sem z Prahy budou létat třikrát týdně.

Foto: Josef Zajíc

Dopravní terninál Hranečník. Stav 9.8.2015. Zastávka tramvají č.4.12 Pohled příjezdu od centra Ostravy.

Článek

"Otevřením této linky posilujeme svou pozici výhradního dopravce po střední a východní Evropu v rámci aliance Sky Team, jíž je naše letecká společnost členem," sdělila v pondělí Právu ředitelka komunikace ČSA Dana Dvořáková.

Samara je po Moskvě, Petrohradu a Jekatěrinburgu již čtvrtou destinací v Ruské federaci, kam ČSA nabízejí spojení. Kromě toho pravidelně létají i do arménského Jerevanu a ázerbajdžánského Baku.

Linka OK 910 z Prahy do Samary bude provozována ve středu, v pátek a neděli. Doba letu by neměla přesáhnout 3 hodiny 45 minut. Ze Samary do Prahy budou boeingy ČSA odlétat v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu, vždy v půl šesté ráno místního času. Zpáteční letenku na tuto linku si lze pořídit od 11 990 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám