Hlavní obsah

Čerpací stanice EuroOil mohou změnit jméno. Čepro hledá partnera

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Státní firma Čepro hledá strategického partnera pro další rozvoj své maloobchodní sítě čerpacích stanic EuroOil. Rámec spolupráce je otevřený, může vést až k přejmenování celé sítě, která nyní čítá 202 pump, uvedla ve čtvrtek firma.

Foto: Profimedia.cz

EuroOil

Článek

Do soutěže se mohou zapojit oslovení významní účastníci trhu s pohonnými hmotami.

„Trh zůstává silně konkurenční, mění se podoba i funkce čerpacích stanic. Velkou výzvou jsou moderní technologie i alternativní paliva a my nechceme stát stranou tohoto vývoje. Společně chceme čelit těmto výzvám a využít to nejlepší z potenciálu  budoucích partnerů pro následný úspěch,” řekl šéf Čepra Jan Duspěva.

Právě synergie, jako například třeba plnění povinnosti snižování emisí skleníkových plynů, jsou jedním z hlavních motivů pro strategickou spolupráci.

Největší síť čerpacích stanic v současnosti provozuje v Česku Benzina, která patří Unipetrolu. Dohromady jde o 413 pump. Druhý největší je MOL s více než třemi stovkami pump a na třetím místě následuje EuroOil.

Za sofistikovanou krádež paliva ze skladu Čepra padly až osmileté tresty

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám