Hlavní obsah

„Zlo se jmenuje Babiš.“ Nerudová podpořila Pavla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve smířlivém duchu se nesl projev neúspěšné prezidentské kandidátky Danuše Nerudové. Poděkovala rodině, spolupracovníkům a voličům, kterých je téměř tři čtvrtě milionu. Zároveň oznámila, že v 2. kole volby podpoří generála Petra Pavla, s nímž se ještě v sobotu sejde. Expremiéra Andreje Babiše, který s Pavlem postoupil, označila za zlo.

Foto: Novinky

Danuše Nerudová

Článek

Bývalá rektorka Mendelovy univerzity Nerudová zůstala ve výsledcích hlasování za předsedou ANO Babišem a bývalým vysokým představitelem armády Pavlem se zhruba 14 procenty hlasů.

Kromě rodiny a voličů poděkovala všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na kampani. S Pavlem se ještě v sobotu plánuje sejít a domluvit podrobnosti spolupráce, detaily ale neupřesnila.

Na schůzku jde sama, bez dalších kandidátů, kteří v sobotu nepostoupili. „Budeme spolu večer mluvit, potom sdělíme nějaké konkrétní detaily,“ uvedla.

Druhé kolo: Pavel - Babiš

Prezidentské volby

Expremiéra Babiše, který se s Pavlem utká v 2. kole prezidentské volby, označila za zlo.

„Zůstává tu zlo a dostalo poměrně dost. Vlastní mediální domy, strany, poslance, chtěl by Lány a Pražský hrad,“ uvedla na adresu Babiše.

Horák: Čekám od Babiše podobný billboard, jako měl Zeman

Prezidentské volby

Reklama

Výběr článků

Načítám