Hlavní obsah

Zhubnul jsem, obhajuje Babiš svůj dobrý zdravotní stav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spekulace kolem zdravotního stavu expremiéra Andreje Babiše (ANO) pokračují. Prostřednictvím sociálních sítí se je ale snaží šéf ANO a jeden z možných kandidátů na příští hlavu státu vyvrátit.

Foto: Novinky

Andrej Babiš

Článek

„Můj zdravotní stav? Dobrý. Mám tu dělat kliky? Dal jsem si operovat víčka a zhubnul jsem,“ uvedl v sobotu na Twitteru Babiš. Ne všechny reakce v komentářích byly sice pozitivní, každopádně dohady o tom, jak na tom se zdravím je, se tím pokusil uvést na pravou míru.

Motivací k výroku byl zřejmě předchozí rozhovor, který poskytl webu CNN Prima NEWS. I tam bylo nutné, aby z jeho pohledu některé věci obhájil.  „Svými výroky nestavím Čechy a uprchlíky z Ukrajiny proti sobě, to naopak dělá vláda,“ řekl. K otázkám k zdravotním stavu nabídl i tam:  „Mám vám tady dělat kliky a svléknout se do spodek?“

Babiš podstoupil operaci

Domácí

Andrej Babiš musel být v březnu hospitalizován kvůli problémům v břišní dutině. Podstoupil operaci horních i dolních očních víček, která spíše patří do kategorie estetických zákroků, ovšem expremiérovi prý zákrok posloužil i ke zlepšení zraku. Zhubl 15 kilogramů, což podle jeho slov ale bylo záměrně. V médiích se však objevily v minulosti informace i o možném vážném onemocnění prostaty. Nikdy se ale nepotvrdily.

O případné kandidatuře na prezidenta ČR bude prý informovat v září.

Reklama

Výběr článků

Načítám