Hlavní obsah

Superstar si chtějí o Vánocích užít víc klidu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zajímalo nás, jak a s kým budou trávit Vánoce hvězdy ze soutěže Česko hledá Superstar. Většina z nich touží po klidu a domácí vánoční atmosféře. Není divu, od skončení soutěže jsou v jednom kole a na příbuzné či kamarády mají zoufale málo času. Ve svatečním volnu chtějí vše dohnat.

Článek

Michael Foret se celý podzim díky nabitému programu nezastavil a tak jediné, po čem o Vánocích touží, je být v klidu a v teple. "V úterý jsem  zrovna o Vánocích přemýšlel. Nebudu to nijak přehánět, hlavně si chci odpočinout a být s rodinou a kamarády, na které jinak nemám čas. Na Štědrý den mám doufám volno, chci být doma a koncentrovat se na další náročný rok."

"Vánoce budu trávit u rodičů v mém rodném Újezdě u Rosic," plánuje Petr Bende. "Budu mít aspoň příležitost navštívit bratra, rodinu a trochu si odpočinu od pracovního shonu. Vždycky jsem si přál vydat svou desku, což se mi už na podzim podařilo, takže hlavní je, aby byli rodiče zdraví a všechno bylo v pohodě."

I charismatický Ali Amiri se bude snažit oslavit svátky v klidu. "Během vánočních svátků se chci pořádně vyspat, budu buď v Plzni nebo v Praze především s nejbližšími přáteli. Moc bych si přál auto, například velkého mercedesa, takže jestli mne Ježíšek slyší, tak to je moje největší přání."

Nejdůležitější je zdraví

Tomáš Savka si přeje především zdraví. "To ale mohu ovlivnit jen částečně." Štědrý den bude tradičně trávit u maminky. "Okolo 25. prosince potom odjedu do Švýcarska za tátou a tam budu asi až do konce roku."

"Zařizuji si nový byt, takže by mne potěšilo nějaké drobné vybavení, spíše designerské kousky, například vázičky atd. Doufám, že nedostanu žádné oblečení, protože to si většinou ze slušnosti jednou vezmu, ale pak už to nenosím. Do vkusu se mi těžko někdo trefí," svěřil se Standa Dolinek.

Volné dny chce být s rodinou v Brně, kam veze i své dva psy. "Vyzdobil jsem si dokonce i stromeček doma v Praze, abych si už teď užíval atmosféru Vánoc. Jediné, co mi chybí je adventní věnec, ale ten už je teď asi zbytečné pořizovat."

Reklama

Výběr článků

Načítám