Hlavní obsah

Paroubek: K Babišově chlebu jsem se nevyjadřoval

Právo, jov

Předseda Národních socialistů - levice 21. století Jiří Paroubek v tiskovém prohlášení zareagoval na kontroverzi na téma chléb z pekáren podnikatele Andreje Babiše. Paroubek uvedl, že se nevyjadřoval přímo k chlebu z Babišových pekáren, ale k problému kontroly jeho kvality na pultech obchodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Paroubek na sjezdu NS-Lev21

Článek

Paroubek poukázal, že ve svém vystoupení na sobotním sjezdu své strany, kde byl zvolen předsedou, hovořil o tom, že v supermarketu koupený chléb už druhý den po koupi požívá málokdy s chutí. Problém podle lídra nár. soc. není v kvalitě chleba jako takového. [celá zpráva]

„Když jsem v červnu navštívil jednu z Babišových pekáren Zelená louka v Herinku, opravdu jsem uznal kvalitu jejich produktů. Ta je výborná, stejně jako tamní pekaři. Problém není ve výrobě, ale v tom, že výrobci pečiva, tedy i pan Babiš, zcela kašlou na to, jaký chleba přichází na pulty supermarketů. Není to totiž chléb z nejnovější dodávky, ale chléb, který se dosud neprodal. Alespoň takovou mám zkušenost,“ vysvětlil Paroubek svůj postoj.

Řešení vidí Paroubek v tom, že by se měl Babiš více starat o to, v jakém stavu jdou výrobky z jeho pekáren na pulty obchodů. „Zkrátka, pan Babiš a lidé z jeho obchodních útvarů by tu a tam měli zajít do českých supermarketů a přesvědčit se o kvalitě svých výrobků na vlastní kůži,“ soudí Paroubek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám