Hlavní obsah

Okamura bude v Mladé Boleslavi vidět za výlohou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Předseda hnutí Úsvit Tomio Okamura otevřel novou kancelář, a to v Mladé Boleslavi. Úřadovna má poněkud netradiční vzhled – jde totiž o místnost s výhledem přímo do ulice.

Okamurova nová kancelář v Mladé BoleslaviVideo: Novinky

 
Článek

Politik a podnikatel Tomio Okamura své úřednické zázemí rozšířil o novou kancelář, a to přímo v centru Mladé Boleslavi. Tyto prostory se však od jiných kanceláří liší v mnoha ohledech.

„Já jsem člověk, který je tady pro lidi, a chci, aby mě lidé mohli kdykoli najít, kdykoli mě mohli vidět a aby se neostýchali za mnou přijít. Právě proto jsem si pronajal malý obchůdek s výlohou. Do té kanceláře je z hlavní ulice přímo vidět. Já jsem to tedy pojal úplně jinak než drtivá většina ostatních,“ informoval Okamura.

Sehnat však prostor, který by se mu líbil a odpovídal jeho představám, nebylo vůbec jednoduché. Hledání trvalo celkem tři měsíce.

Hlavně laptop a mobil

„To byla v podstatě jediná kancelář za tři měsíce, kterou jsme našli a která by byla do frekventované ulice a měla výlohu. Jsem vlastně rád a vzali jsme vlastně to jediné, co bylo k dispozici v Mladé Boleslavi,“ dodal.

Okamura ke své práci využívá především dvě klíčové věci, a to laptop a mobilní telefon. „Když mám tyto dvě věci, jsem schopný pracovat úplně všude. Než být v kanceláři, snažím se být neustále venku a potkávat se s občany,“ uvedl.

Poslanec bude v nové kanceláři pobývat každé pondělí od desíti dopoledne do dvanácti hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám