Hlavní obsah

OBRAZEM: Paroubek vyrazí do kampaně v oranžovém kamiónu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sociální demokraté v úterý dopoledne v Mostě představí svou kampaň do říjnových senátních a krajských voleb. Podle volebního manažera strany Jaroslava Tvrdíka vyjde volební kampaň na 50 až 100 miliónů korun. Ve speciálně upraveném oranžovém kamiónu by měli členové strany navštívit 80 měst v ČR.

Článek

Kamion je podle vedoucího sekce PR a marketingu ČSSD Ondřeje Macury přizpůsoben volebním mítinkům a kromě audio soupravy disponuje například i vlastním výsuvným pódiem.

Kamion se z Mostu přesune ještě v úterý do Ostravy, kde ČSSD zahájí volební kampaň v odpoledních hodinách na Masarykově náměstí.

.: Kamion zdobí předvolební hesla.

Podle Tvrdíka byl zvolen atypický prostředek pro získání pozornosti. "Jiří Paroubek proto jede v konvoji, jehož základ tvoří stříbrno-oranžový truck, který je také pódiem. Truck umožňuje na každé zastávce během třiceti minut rozložit pódium, ozvučené a připravené k možnosti komunikovat s veřejností," řekl Právu Tvrdík..

"Připravili jsme kontaktní kampaň ve dvou úrovních. Centrální, jejíž význam bude položen do dvou turné. Jedno turné, kterému říkáme Cesta naděje, povede Paroubek," uvedl Tvrdík.

.: Návěs kamionu lze rozložit na pojízdné pódium.

"Doprovázet jej budou členové stínové vlády nebo i naši mladí politici, jako je Jeroným Tejc nebo Jan Hamáček, a zejména krajští lídři či kandidáti do Senátu. Druhé turné bude pod záštitou prvního místopředsedy sociální demokracie Bohuslava Sobotky. Alternovat jej bude Lubomír Zaorálek, ale také Milan Urban nebo Miloslav Vlček," upřesnil Tvrdík.

Volební Program naděje, od kterého si slibují výrazný úspěch v podzimních volbách do Senátu a krajských zastupitelstev, sociální demokraté schválili na dvoudenní programové konferenci v Pardubicích na přelomu května a června. Jejich cílem je oslabit vliv ODS v krajích, které tato nejsilnější vládní strana takřka všechny ovládá, a připravit občanské demokraty o většinu v Senátu.

.: Předvolební kamion ČSSD.

ČSSD hodlá v kampani využít také asi dva tisíce dobrovolníků. Jejich týmy mají vysvětlovali lidem, oč v těchto volbách jde, říká Tvrdík. "Předáme růži, volební materiály a chceme se dostat do kontaktu s lidmi," řekl Tvrdík.

Podle něj bude použito staticíce růží. "Samozřejmě budeme používat růže oranžové," upřesnil.

Podle něj bude použito staticíce růží. "Samozřejmě budeme používat růže oranžové," upřesnil.

Strana bude také angažovat známé osobnosti. "Populární tváře spíš show podbarvují, abychom lidi na mítink přilákali. Osobností, která se k nám přihlásila a je již dnes spojena s politikou soc. dem., je hokejista Jiří Šlégr. Heslo, které jsme připravili, je Fandit nestačí, přijďte k volbám. Dalšími jsou Kateřina Brožová, Michal David a řada dalších umělců," řekl Tvrdík Právu.

Reklama

Výběr článků

Načítám