Hlavní obsah

Naše syny bila Eva, tvrdí Josef Michalák o své exmanželce

– Praha

Děti jsem nebil, to Eva, prohlásil Josef Michalák v České televizi na adresu své bývalé manželky, která bojuje u norského soudu o získání rodičovských práv k synům Denisovi a Davidovi. Fotograf na volné noze, který v Norsku žije už 30 let, se podle svých slov se starším synem Denisem vídá.

Foto: Česká televize

Josef Michalák

Článek

„Denis nemá rád maminku, bojí se jí. Tři roky jsem je vychovával sám a všechno bylo v pořádku,“ tvrdí Michalák. Podle jeho slov byl problém mezi Denisem a jeho matkou Evou. „Bojí se jí. Když se maminka vrátila po práci domů, Denis a maminka měli problém,“ řekl Michalák ČT.

Oba chlapci byli podle Michaláka rozděleni a vyrůstají ve dvou pěstounských rodinách kvůli psychickým problémům staršího Denise.

„Když je vzal Barnevernet poprvé, já jsem je nebil, to Eva. A Eva mi psala, ať to Barnevernetu neříkám, že je bije,“ řekl otec chlapců.

Eva Michaláková jakékoliv násilí na dětech kromě občasného plácnutí odmítá. „Já s exmanželem nejsem v kontaktu, a dokud nepředloží důkazy, tak tomu nevěřím,“ řekla ČT. Tvrzení, že její bývalý manžel je v kontaktu s Denisem, nevěří.

Související téma:

Foto: Novinky

Lidé v centru Prahy podpořili matku dvou zadržených dětí v Norsku

Oba chlapce norský sociální úřad Barnevernet rodičům odebral před pěti lety kvůli podezření ze zneužívání, zanedbávání a fyzického týrání. Ani jedno z podezření se ale nepotvrdilo.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám