Hlavní obsah

Náhrada za Řehákovou. Šéfem komunikace Hradu bude Vít Kolář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým ředitelem odboru komunikace Hradu bude od listopadu manažer, bývalý novinář a diplomat Vít Kolář. Nahradí Markétu Řehákovou a jeho úkolem bude stabilizace odboru a jeho doplnění o nového mluvčího. Prezident Petr Pavel se na spolupráci těší.

Foto: facebook Víta Koláře

Vít Kolář

Článek

„Přestože mám s podobnou prací zkušenosti, z nového úkolu mám velký respekt. Práce pro prezidenta je spojena s mimořádnou odpovědností,“ uvedl Kolář s tím, že se bude chtít rychle začlenit do prezidentova týmu a poskytovat hlavě státu podporu.

„S Vítem Kolářem jsem se setkal a těším se na spolupráci. Naše názory na službu novinářům i veřejnosti se velmi shodují,“ řekl prezident Pavel.

Kolář do minulého měsíce pracoval v České televizi, kde vedl divizi korporátních vztahů, komunikace a obchodu. V minulosti působil jako mluvčí ministerstva zahraničí, ředitel odboru komunikace a poté jako generální konzul v Austrálii a na Novém Zélandu.

Řeháková na Hradě skončila na počátku října.

Markéta Řeháková jako mluvčí prezidenta končí

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám