Hlavní obsah

Ivan Langer se těší na syna i na Valentýna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

K dvouleté dceři Petře přibude do rodiny místopředsedy Poslanecké sněmovny Ivana Langera a jeho manželky Markéty v polovině března chlapeček. Známý politik, který před časem prohlásil, že chce mít minimálně tři potomky, neskrývá velké nadšení.

Foto: Michal Švihla

Ilustrační foto nejmladších přeštických vodáků.

Článek

"Strašně se na narození syna těším. Mám velkou radost a s manželkou prožíváme krásné okamžiky. Uvažujeme, že mu dáme jméno Patrik, ale zatím nejsme úplně rozhodnuti. V tuto chvíli to pro nás ani není důležité. Ze všeho nejvíc si přeji, aby všechno dopadlo dobře a miminko i moje žena byli v pořádku," řekl Ivan Langer.  

Valentýn tradicí

Rodina je v poslancově životě na prvním místě. S manželkou Markétou prožívá velmi citlivý a krásný vztah, a tak není divu, že letos bude Ivan Langer vybírat dárek k svátku zamilovaných obzvlášť pečlivě.

"Svatý Valentýn se už v naší rodině stal tradicí a s manželkou jej oslavujeme každoročně. Vždy vymyslím malé překvapení, například v podobě dobré večeře v příjemné restauraci. Letos zatím dárek vybraný nemám, ale určitě pro manželku najdu hezkou drobnost," usmál se místopředseda ODS.

Narození dcerky prožíval Ivan Langer velmi intenzivně. Byl po boku své choti v olomoucké porodnici, osobně vybíral kočárek, pocity novopečeného otce shrnul do úspěšné knihy Deník prvorodícího muže.

Reklama

Související články

Ivan Langer si prozpěvuje s dcerkou

I když si místopředseda Poslanecké sněmovny Ivan Langer postěžoval, že celá jeho rodina vstoupila do Nového roku s virózou, neztrácí optimismus a rozhodně...

Ivan Langer čeká na Valentýna překvapení

Místopředseda Poslanecké sněmovny Ivan Langer si oblíbil svátek zamilovaných, každoročně ho slaví a vždy pro svou manželku Markétu pečlivě vybírá vhodný dar,...

Výběr článků

Načítám