Hlavní obsah

Ivan Langer čeká na Valentýna překvapení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Místopředseda Poslanecké sněmovny Ivan Langer si oblíbil svátek zamilovaných, každoročně ho slaví a vždy pro svou manželku Markétu pečlivě vybírá vhodný dar, jímž by nejlépe vyjádřil své city.

Foto: Martin Němec

Výroba v CZ Plastu

Článek

"Jako každý rok manželka dostane čtrnáctého února pusu, kytičku a nejspíš i malý dáreček," prozradil Ivan Langer.

"Přiznávám, že by mě potěšilo, kdyby letos byla možná inovace, a žena mi taky připravila malinké překvapení. Valentýn je hezký svátek, ale oba se snažíme, aby symbolický Valentýn byl u nás přítomen po celý rok. Proto potěším manželku kytičkou podstatně častěji, nejen v únoru," dodal.

Langer je důkazem toho, že i politici jsou lidé, pro něž láska znamená hodně. "Láska je cit, který dělá člověka člověkem, a má mnoho podob. Je to samozřejmě láska mezi mužem a ženou, láska rodiče a dítěte, láska k vlasti," prohlásil místopředseda Sněmovny. 

Překvapení se dočká i dcera

U Langrů se v únoru oslavuje hned dvakrát. Kromě Valentýna totiž slaví narozeniny dcerka Petra. Také pro ni Má Ivan Langer připravené překvapení. Petruška letos dostane své první lyže.

Valentýnská příloha

"Doufám, že ještě letos stihneme vyjet na hory a malá si zkusí, jak se dá pohybovat na sněhu," usmál se šťastný otec. Narozeninových příprav se ale nezúčastní, neboť ho čeká práce, oslavu si však určitě ujít nenechá.

Reklama

Související témata:

Související články

Ivan Langer si prozpěvuje s dcerkou

I když si místopředseda Poslanecké sněmovny Ivan Langer postěžoval, že celá jeho rodina vstoupila do Nového roku s virózou, neztrácí optimismus a rozhodně...

Boris Rösner Valentýna neslaví

S blížícím se svátkem zamilovaných vypukne hotové šílenství po cukrovinkách a květinách. Přesto na světě existují lidé, kterých se rabování obchodů...

Leoš Mareš chystá na Valentýna překvapení

Populární moderátor a zpěvák Leoš Mareš a jeho přítelkyně Monika Poslušná slaví svátek zamilovaných každoročně a s oblibou. Valentýna považují za jeden...

Výběr článků

Načítám