Hlavní obsah

Ivan Langer si prozpěvuje s dcerkou

Novinky, Korzo
PRAHA

I když si místopředseda Poslanecké sněmovny Ivan Langer postěžoval, že celá jeho rodina vstoupila do Nového roku s virózou, neztrácí optimismus a rozhodně nezahálí. Jeho humorná kniha Průvodce manžela těhotenstvím měla u čtenářů úspěch, a tak teď píše druhou, ale tentokrát nejde o legrácky, ale o důležité věci.

Článek

"Nechtěl jsem to stonání promarnit. A tak se zamýšlím na téma právo a svoboda. Publikace by měla být určena všem zastupitelům na obecních, krajských a celostátních úrovních. Aby si uvědomili, jak nakládat s tou nejcennější hodnotou, kterou máme, totiž se svobodou," sdělil Langer.

Sníh si užijí za rok

Také se velmi se věnuje své dvouleté dceři Petře. Koupil jí dětské elektronické varhany a část společného stonání prožívali právě u nich. Pan poslanec hraje a s holčičkou zpívá. "Moc ji to baví, když spolu hlasitě vyzpěvujeme. Bohužel jsme si letos kvůli nemoci neužili lyžování a sáňkování. Tak snad až příští rok."

Je notoricky známo, že Ivan Langer se v dcerce vidí. "Částečně se vyplňují moje obavy, že má po mně některé charakteristické rysy. Ale zase mě uklidňuje, že je také po mé ženě. Zkrátka vedle mých negativních rysů má i ty pozitivní. Je milá a pracovitá po mamince a zarputilá a paličatá po tatínkovi," charakterizoval pyšně svou dceru.

Reklama

Výběr článků

Načítám