Hlavní obsah

Herec Navrátil si kandidaturu do Senátu rozmyslel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Oldřich Navrátil nebude na podzim kandidovat v Třebíči za TOP 09 do Senátu. Novinkám to potvrdil předseda krajské organizace TOP 09 na Vysočině Jiří Blažek. Navrátil měl kandidovat v rodné Třebíči.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Herec Oldřich Navrátil

Článek

Navrátil se rozhodl nekandidovat kvůli tomu, že nezískal podporu dalších středopravých stran, která byla z jejich strany původně avizována, okomentoval Blažek hercovo rozhodnutí.

Vzhledem k tomu, že jde o čerstvou informaci, není podle Blažka zatím jasné, zda strana vybere jiného kandidáta, nebo podpoří někoho jiného. S Navrátilovou kandidaturou TOP 09 počítala od února. [celá zpráva]

Stávající senátor František Bublan (za ČSSD) se k obhajobě mandátu nevyjadřuje. Sociální demokraté prozatím počítají s nominací třebíčské zastupitelky Naděždy Dobešové, kterou však musí schválit oblastní konference. Hnutí STAN nasadí starostku Koněšína Hanu Žákovou a lidovci Marii Dudíkovou, která pracuje v odběrovém středisku pro dárce krve.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám