Hlavní obsah

Festival: Pass a vstupenky

K návštěvě filmových představení na MFF Karlovy Vary je nutné si opatřit vstupenku nebo Festival pass. Karta Festival Pass nahradila loni tzv. diváckou a studentskou akreditaci. Jejím zakoupením získáte možnost vyzvednout si zdarma až 4 vstupenky na 4 různá představení denně. Festival Pass je možné si zakoupit na 1, 3, 5 dní nebo na celou dobu festivalu.

Foto: Fotoarchiv města

Ing. Bohuslav Majer (starosta města), Ing. Dana Forišková Ph.D (místostarostka města), Ing.arch. Petra Martináková (referentka odboru rozvoje města)

Článek

Kartu Festival Pass budou v prodeji od 1. července přímo na festivalu na kterékoli pokladně pro veřejnost.

Ceny karty Festival Pass

1 den3 dny5 dníCelá doba
Festival Pass240,-600,-820,-1 200,-
Festival Pass se slevou180,-420,-520,-800,-

Sleva platí pro studenty středních a vysokých škol, držitele karty ZTP vojáky základní služby , vykonavatele civilní služby a důchodce, kteří musí při zakoupení karty předložit platné potvrzení iIndex, originál potvrzení o studiu, ISIC kartu apod.)

Výhody karty

  • Až o 50% nižší cena vstupenek (s kartou Festival Pass je každý den nárok až na 4 vstupenky zdarma).
  • Festival Pass umožňuje svému držiteli vstup do kina bez vstupenky, pokud není sál plně obsazen.
  • Festival Pass umožňuje svému držiteli vstup do vyznačených prostor - i na tiskové konference.
  • Při zakoupení Festival Passu není nutné si vyřizovat akreditaci před festivalem či v jeho průběhu a k jejímu získání není potřeba vyplňovat formulář, dodat fotografii ani čekat na výrobu samotné karty.
  • S kartou Festival Pass je možné si okamžitě po obdržení na téže pokladně vyzvedávat vstupenky na požadovaná představení.
  • Pouze s kartou Festival Pass nebo jiným druhem akreditace je možná WAP rezervace vstupenek .

Jednotlivé vstupenky

  • Vstupenky na MFF Karlovy Vary se prodávají a vydávají vždy jen na daný den a den následující (1. a 2. července se prodávají a vydávají lístky na filmy 2. a 3. července) .
  • U jakékoli pokladny si lze vstupenky vyzvedávat i kupovat.
  • Rezervované vstupenky je nutné si na festivalových pokladnách vyzvednout nejpozději hodinu před začátkem představení.
  • Neprodané vstupenky a nevyzvednuté rezervované vstupenky jsou hodinu před začátkem představení uvolněny do pokladen pro všechny účastníky festivalu.
  • Poslední neprodané a nevydané vstupenky jsou určené pro držitele karty Festival Pass a akreditované návštěvníky. K dispozici jsou 15 minut před začátkem představení na "Last minute" pokladně.

Cena vstupenek

Normální vstupné činí 65 Kč, 50 korun je pak vstupné se slevou, které platí pro studenty, důchodce, ZTP, vojáky základní služby a vykonavatele civilní služby. Kdo požaduje slevu, musí předložit platný doklad - platné potvrzení Index, originál potvrzení o studiu, vojenskou knížku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám