Hlavní obsah

DVD na tento týden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden konečně vyšlo dlouho očekávané desetidiskové DVD The Ultimate Matrix Collection, čtyřdisková hudební vizitka skupiny Monkey Business, nebo také Pán Prstenů: Návrat krále.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky
Článek

The Ultimate Matrix Collection

Desetidiskový DVD box obsahující trilogii Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions, Animatrix a více než 35 hodin dalšího materiálu na  dalších šesti discích vychází ve dvou verzích - dárkové a sběratelské. Bonusové disky obsahují dosud nezveřejněné materiály včetně více než sta dokumentů, komentářů a ukázek z videohry Enter The Matrix. Další zajímavostí je, že desetidiskový box bude obsahovat film Matrix (první díl trilogie) s remasterovaným obrazem a zvukem.

USA, režie: Larry a Andy Wachovští

Pán prstenů: Návrat krále

Dlouho očekávaná rozšířená verze DVD posledního dílu trilogie Pán prstenů: Návrat krále má 4 disky. Na nich budou moci fanoušci poprvé shlédnout plnou verzi posledního dílu trilogie, jež je o 48 minut delší než ta, kterou měli možnost vidět v kině. Kromě více než čtyřhodinového snímku  najdou na dalších dvou discích velké množství nových bonusových materiálů, jako například dokumentární filmy, galerie, a interaktivní mapy. Pokračují tu i dokumenty, jež byly součástí rozšířených edic prvních dvou částí trilogie.

Dárková edice obsahuje exkluzivní plastiku od studia Weta, dosud nepublikovaný koncert Howarda Shorea na DVD, a to vše ve speciálním boxu navrženém proslulým ilustrátorem J.R.R. Tolkiena Alanem Lee.     

USA, režie Peter Jackson

Monkey Business: Lazy Youth Old Beggars

 Monkey Business se rozhodli, že všem svým fanouškům připraví své první DVD. Potvrzuje, že když se do něčeho pustí Roman Holý co., můžeme si být jisti, že půjde "minimálně o maximalistickou verzi".

Jde o naprosto ojedinělý skupinový portrét, který na ploše 4 disků nabízí koncert, televizní dokumenty, 15 klipů, portréty jednotlivých členů MB a jejich spolupracovníků, přes 130 fotografií, rozhovory, remixy, nevydaná dema...

Grafika a zpracování menu je neméně ojedinělé a pro fanoušky MB je přichystáno nejedno překvapení, které odhalí až při detailním zkoumání DVD.

Babylon 5: Volání do zbraně

Bruce Boxleitner, Jerry Doyle a Tracy Scoggins se v příběhu Babylon 5: Volání do zbraně znovu připravují na obranu Země proti nebezpečnému útoku. Země a planeta Minarbi spojily pod vedením prezidenta Mezihvězdné aliance Johna Sheridana (Bruce Boxleitner) své síly při stavbě dvou bojových lodí. Při prohlídce jedné z lodí však Sheridan dostává tajemnou zprávu, jež mu dává za úkol prozkoumat galaxii s cílem objevit tři záhadné bytosti... Nezbývá, než se s novým týmem připravit na záchranu planety Země před útokem nepřátelských Drakhů.

Současně také vychází další film Babylon 5: Třetí prostor režiséra Jesuse Trevina.

USA, režie Mike Vejar

Rod Stewart: One Night Only! Rod Stewart Live At The Royal Albert Hall

Třetí pokračování velice úspěšné série swingových hitů Stardust: The Great American Songbook Vol. 3 se dočkala i své DVD verze, a to v podobě koncertu v legendární Royal Albert Hall. Na DVD najdete kromě koncertu samotného i množství interview a záběrů ze zkoušek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám