Hlavní obsah

Děti dokážou Santy pěkně potrápit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé povolání má svá rizika. Zcela specifická provázejí jedince, kteří mají co do činění s dětmi. O tom vědí své nejen učitelé a vychovatelé, ale také představitelé Santa Clause. Zejména ti, kteří každoročně nabízejí pohostinné klíny malým návštěvníkům supermarketů a obchodních řetězců, aby vyslechli jejich tajná vánoční přání.

Článek

Z ankety, které se zúčastnilo 339 představitelů Santa Clause totiž vyplynulo, že chlapci a děvčátka se k nim zrovna přívětivě nechovají. Nejčastěji je poměrně surově tahají za vousy, popřípadě jim pěstmi rozbíjejí brýle. Některé se jim v rozrušení ze setkání s nadpřirozenou bytostí počurají na nohavice.

Všichni dotázaní připustili, že k nejhorším zážitkům patří škubání za vousy. Třem čtvrtinám dokonce bolest vhání slzy do očí. Těžko se jí však mohou vyhnout, protože jsou dobrovolnými členy sdružení, jež soustřeďuje Santy s výhradně pravým a přirozeným porostem brady a tváří.

Děti si přitom ani neuvědomují, že se dopouštějí něčeho nepatřičného. Samy o sobě soudí, že se vlastně chovají správně. Vždyť jenom chtějí získat Santovu pozornost, aby mu mohly svěřit, že byly po celý rok hodné a zaslouží si proto obrovskou  kupu dárků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám