Hlavní obsah

Bobošíková nasadila do kampaně tisíc Klausových knih

Právo, jov

Vůdkyně volebního bloku Hlavu vzhůru Jana Bobošíková nasadila do vrcholící volební kampaně tvrdý kalibr. Na ekonomické konferenci Zlatá koruna vyslala hostesky ve stranických tričkách, které rozdávaly nejnovější knihu Václava Klause s názvem „Česká republika na rozcestí“. Hlavu vzhůru zakoupilo pro účely kampaně tisíc výtisků.

Foto: MMS/Jiří Ovčáček, Právo

Hostesky v tričkách bloku Hlavu vzhůru rozdávaly na ekonomické konferenci Zlatá koruna nejnovější knihu Václava Klause s názvem „Česká republika na rozcestí“.

Článek

Hostesky v předsálí TOP Hotelu Praha, kde se konference konala, rozložily stoleček s nejnovějším Klausovým knižním počinem. Publikaci si odnesl například úřadující lídr ODS Martin Kuba. Právě s jeho stranou je nyní Klaus na kordy.

Bobošíková přitom s gustem využila, že exprezident Hlavu vzhůru podpořil. Hostesky tak měly na přiléhavých tričkách nápisy „Václav Klaus: Volím Hlavu vzhůru“ a „Volte s Václavem Klausem!!!“. Páskou s těmito hesly byly ozdobeny i obaly Klausových knih.

Bobošíková řekla Novinkám, že blok Hlavu vzhůru zakoupil tisíc výtisků exprezidentova nejnovějšího knižního počinu. „Tisícovku výtisků jsme zakoupili za účelem kampaně,“ uvedla.

Zhruba stovku publikací Klaus podepsal, tyto knihy se ale na ekonomické konferenci nerozdávaly. Podle Bobošíkové jsou podepsané výtisky určeny například pro ty, kteří Hlavu vzhůru pomáhají.

Reklama

Související témata:

Související články

Bobošíková vysává pražskou ODS

Volební blok Hlavu vzhůru!, který vede Jana Bobošíková a minulý týden jej podpořil i prezident Václav Klaus, se stal útočištěm nejen pro bývalé poslance ODS...

Výběr článků

Načítám