Hlavní obsah

Žena připravila pro pasažéry letadla balíčky útěchy, kdyby její dítě křičelo

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční překvapení si pro pasažéry letadla na lince z Jižní Koreje do USA připravila nejmenovaná žena. Přichystala pro ně zhruba 200 balíčků obsahujících sladkosti či špunty do uší. Cestovala totiž se svou čtyřměsíční dcerou a bála se, aby nebyla pro ostatní rušivým elementem, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kromě sladkostí a špuntů byl v každém balíčku přiložen také dopis. V něm žena prostřednictvím své dcery cestující požádala o shovívavost. „Ahoj, jmenuji se Junwoo a jsou mi čtyři měsíce. S maminkou a babičkou letím do Spojených států za tetou. Jsem trochu nervózní a vystrašená, protože to je můj první let, takže budu možná plakat a budu hlasitá,“ psalo se v dopise.

Dále Junwoo žádala cestující, že kdyby byla situace nesnesitelná, ať použijí přiložené špunty do uší. Fotografii balíčku útěchy sdílel na Facebooku jiný pasažér Dave Corona, podle nějž to bylo moc milé gesto. „Když máte děti, očekávejte neočekávatelné,“ napsal s tím, že dítě během letu ze Soulu do San Franciska ani nepíplo.

Hlasité děti bývají v letadlech elementem, který ostatním cestujícím vadí nejvíc. Respektive jsou to někdy spíš jejich laxní rodiče, kteří nedokážou své ratolesti uklidnit či umravnit, aby neobtěžovaly další pasažéry. Své o tom vědí například lidé, kteří loni touto dobou cestovali z Německa do New Yorku, a kde v průběhu cesty křičel malý chlapec. Jeho skřeky přirovnali k démonickému jekotu.

Reklama

Výběr článků

Načítám