Hlavní obsah

Zaměstnanec měl donutit dvě cestující, aby se před nástupem do letadla převlékly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě pasažérky American Airlines si stěžují na chování zaměstnance u odletové brány. Ten je měl před nástupem do letadla donutit, aby se převlékly přímo před zraky ostatních cestujících. Není jasné, s čím přesně měl člen personálu problém, ženy totiž vyměnily dlouhé sukně za mini kraťasy. Záležitostí se začala zabývat i zákaznická podpora letecké společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v úterý na letišti v Las Vegas. Jedna z cestujících Chrissie Mayrová o něm informovala prostřednictvím Twitteru, kde vyzvala American Airlines, aby se k záležitosti vyjádřily. „Váš zaměstnanec nás donutil, abychom se převlékly do oblečení, které nakonec odhalovalo mnohem víc,“ napsala žena a připojila fotografie, které ukazují, že pasažérky měly nejprve dlouhé sukně, nakonec jim byl nástup na palubu umožněn v kraťasech.

Mayrová doplnila, že byla se svou kamarádkou nucena převléknout se přímo u odletové brány bez jakéhokoli paravánu, píše server Independent.

Aerolinky na Twitteru zareagovaly a požádaly obě ženy o více informací. „Vaše komentáře nás znepokojují. Napište nám prosím do zpráv, jsme připraveni vás vyslechnout,“ uvedla společnost, načež Mayrová odpověděla, že byl pro ni zážitek na letišti ponižující i z důvodu, že je věrnou zákaznicí dopravce.

Někteří uživatelé na Twitteru míní, že zaměstnanec chtěl zkrátka obě ženy vidět svlečené. To nepřímo potvrdila také Keanu Thompsonová, která s Mayrovou cestovala. „Viděl mě a Chrissie od pasu dolů nahé přímo u odletové brány. Jak tohle může být v pořádku?“ napsala rozhořčená žena. Aerolinky se k incidentu zatím veřejně nevyjádřily.

Po třech hodinách ve vzduchu skončili na výchozím letišti. Kvůli neukázněnému cestujícímu

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám