Hlavní obsah

Za kalamáry a čtyři nápoje 17 tisíc. Nechvalně proslulý podnik na Mykonosu opět udeřil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za zloděje označila skupina italských turistů nechvalně proslulý podnik DK Oyster Bar na řeckém Mykonosu. V restauraci hostům za čtyři nápoje a plody moře naúčtovali 711 eur, tedy přes 17 tisíc korun. Návštěvníci zveřejnili paragon na portálu TripAdvisor, kde na nekalé praktiky podniku upozornila už řada předchozích zákazníků.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Jsou to největší podvodníci a zloději na Mykonosu. Nabízejí jídlo a neuvádějí k němu podrobnosti. Náš zážitek je kvůli tomu dost hrozný. Poškozují reputaci Mykonosu,“ uvádí se v příslušné recenzi na TripAdvisoru. Zákazníci by údajně zavolali policii, neměli však čas, protože pospíchali zpět na loď. Doporučili však ostatním turistům, aby se podniku vyhnuli a našli si něco levnějšího.

Od zveřejnění recenze v tomto týdnu se o negativní zkušenosti podělili i další návštěvníci. Jeden Australan tvrdí, že mu v podniku za kalamáry naúčtovali 157 eur, což je přes 3700 korun. Restaurace údajně láká hosty na lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Podnik DK Oyster Bar je svými praktikami natolik nechvalně proslulý, že k němu vydal upozornění i TripAdvisor. Návštěvníkům doporučil, aby si před návštěvou zjistili dodatečné informace a nenechali se napálit.

Podnik je na portálu hodnocen dvěma hvězdičkami z pěti, zákazníci v recenzích nabádají potenciální hosty, aby šli kamkoli jinam. „Protivný personál, průměrné jídlo, nadto naprostá zlodějina za bílého dne,“ uvádí se v jednom hodnocení z minulého týdne. V podobném duchu se nese množství dalších recenzí; opakují se v nich slova jako podvod či krádež.

Restaurace v Itálii pobouřila hosty. Za rozkrájení vlastního dortu jim naúčtovala 20 eur

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám