Hlavní obsah

Vyškovem se lze nově projít i virtuálně

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohled na nové vodní atrakce venkovního areálu Aquaparku Vyškov, na možnosti sportovního vyžití v okolí zimního stadionu i na samotné historické centrum Vyškova nebo návštěva selského dvora na Babiččině dvorečku vyškovského zooparku. To vše je nyní možné prostřednictvím internetu. Na webových stránkách města jej totiž lze nově projít virtuálně.

Foto: MěÚ Vyškov

Při virtuální prohlídce Vyškova lze zavítat i na hanácký statek v tamější zoo.

Článek

Projekt vznikl s pomocí dronu, který pořídil kvalitní fotografie ve vysokém rozlišení. „Turisté mohou nejrůznější kouty Vyškova probádat na mapě. Věříme, že je nalákají k osobní návštěvě. Vybrali jsme taková místa, aby prohlídka působila dobře jako celek,“ řekl Právu Stanislav Kolařík z vedení radnice.

Virtuální prohlídka města střídá netradiční pohledy na turistické atrakce a dává vyniknout zajímavým detailům. Na jednotlivých zastaveních je možné se otočit okolo vlastní osy. Pro diváka vzniká dojem, jako by na místě skutečně byl.

Návštěvník virtuální prohlídky nejprve uvidí panoramatický pohled na Vyškov, kdy následně může jednoduše přecházet z jednoho místa na druhé.

Ovládání je jednoduché a přehledné. Aplikace funguje na všech prohlížečích, návštěvník může využít počítač, tablet i chytrý telefon. Novinku zájemci najdou na webu Turistického informačního centra Vyškov www.ticvyskov.cz v záhlaví vpravo nahoře.

Adventní prohlídky na jihočeských zámcích nebudou

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám