Hlavní obsah

Vypolstrovala si zadek, aby nemusela platit za nadrozměrné zavazadlo v letadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vynalézavosti se meze nekladou, obzvláště když se jedná o vyhnutí se zbytečným poplatkům. Asi každý už někdy viděl fotografie, na nichž mají lidé na letišti oblečené nesmyslné množství vrstev, které se jim nevešly do zavazadla. Co když vám ale v tašce přebývá něco jiného než nositelné kusy? Podle Američanky je třeba na to jít… od zadnice.

Foto: Profimedia.cz

Cestující chtěla vypolstrováním zadnice docílit vzhledu po plastické operaci, aby nemusela platit zavazadlo navíc (ilustrační fotografie).

Článek

Oblečení či knihu při nástupu do letadla nějak zamaskujete, i když letíte s hodně nízkonákladovými aeroliniemi. Co ale udělat s plným batohem, který vám přebývá k příruční tašce? To už je těžká písemka. Ne však neřešitelná, jak na sociální síti TikTok ukázala uživatelka Shewana.

Ta si přebývající batoh prostě nacpala do kalhot v oblasti pozadí. Kolem pasu si pak uvázala bundu, a působila tak dojmem, že prodělala zvětšení a modelaci hýždí brazilskou metodou, v originále Brazilian Butt Lift. A ono to prošlo.

@theonpoint1

Keep it FREE sis😂#frontierairlines #blackwomentravel #instantBBL #doingwhatigottado

♬ Da Butt - Larry D

S nástupem do letadla amerických nízkonákladových aerolinek Frontier neměla dle serveru Independent sebemenší problém. Na sociální síti se jí dostalo nejen velkého množství zhlédnutí její vychytávky, ale i pochval od sledujících, kteří to chtějí v případě potřeby též vyzkoušet.

Pasažérce poněkud nahrávalo do karet, že vstříknutí vlastního tuku do pozadí a jeho pozvednutí je v Americe zaprvé poměrně oblíbenou procedurou, zadruhé se v zemi nikdo zbytečně nechce dostat do potíží kvůli hodnocení či zkoumání vzhledu kohokoli.

Otázkou je, jak by nápad nacpat si před nástupem do letadla cokoli do kalhot obstál u pasažéra v evropských luzích a hájích. Podobné jednání by totiž při důkladné prohlídce mohlo přijít dost draho.

Opilý muž dělal rozruch v letadle a na posádku vrčel jako pes

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám