Hlavní obsah

Opilý muž dělal rozruch v letadle a na posádku vrčel jako pes

Nevšední podívanou přichystal cestujícím American Airlines jeden z pasažérů. V opilosti si totiž sundal roušku, dohadoval se s posádkou, vrčel na ni, ukazoval jí vztyčený prostředníček, a nakonec se také verbálně opřel do asijské ženy. Let však pokračoval bez obtíží a po přistání si pro muže došla ostraha.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cestující v letadle vrčel na stevarda jako pesVideo: DENNIS BUSCH, AP

 
Článek

Počínání 61letého muže, který byl podle informací serveru NBC Los Angeles pod vlivem alkoholu, natočil jeden ze spolucestujících. Na záběrech, pořízených při letu z LA do Salt Lake City, lze vidět, jak se muž dohaduje s posádkou v přední části letadla, načež ho stevard pošle zpět na místo.

Na sedadle pak začal cestující vrčet jako pes, sundal si roušku a sprostě nadával. Později také vykřikoval „Bůh žehnej Americe“ a „Joe Biden“, uvedl pasažér Dennis Busch, který video natáčel. Podle něj se muž také obul do asijské cestující.

Ženu vyloučili z letu kvůli nevhodnému oděvu. Odhaloval prý moc břicho

Cestování

„Začal křičet na Asiatku přede mnou, aby si sedla, když se postavila kvůli bolesti zad. Poté několika členům posádky sdělil, že ona a její společník sem nepatří,“ uvedl Busch. „Když mu stevardi řekli, aby se uklidnil, spustil rasistické, sexistické a agresivní poznámky, které vyústily až v zatčení u odletové brány,“ doplnil cestující.

Společnost ocenila posádku

Incident později potvrdila také společnost American Airlines a poděkovala posádce za profesionalitu a cestujícím za shovívavost. „Letadlo bezpečně přistálo v Salt Lake City, kde ostraha vyvedla rušivého pasažéra z paluby,“ upřesnily aerolinky.

Množství incidentů na palubách amerických letadel letos vzrůstá. Již několikrát to uvedl tamní úřad pro civilní letectví s tím, že většinou mají cestující problém s povinnými rouškami. Dalším častým faktorem jejich chování je alkohol.

Dítě v letadle nechtělo roušku. Přilepte mu ji k obličeji, řekla matce letuška

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám