Hlavní obsah

V Singapuru se chystá světově první kočičí plavba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Singapurská společnost Tall Ship Adventures plánuje provozovat první výletní kočičí plavby na světě. Znamená to, že majitelé malých šelem si budou moci vzít své čtyřnohé společnice a společníky s sebou. Součástí 2,5hodinové cesty bude večeře o několika chodech pro lidské cestující, zkrátka ale nepřijdou ani zvířecí pasažéři.

Foto: Profimedia.cz

V Singapuru se chystá unikátní plavba (ilustrační foto).

Článek

Plavby, které budou podle Independentu určené pro 15 koček a až 130 lidí, budou začínat na singapurském ostrově Sentosa, poslouží k nim loď Royal Albatross, která aktuálně připomíná spíše kočičí hřiště. Pro čtyřnohé cestující bude připravena odpočinková zóna nebo miniaturní hamaky, ve kterých se mohou prospat.

Majitelé se mohou těšit na čtyřchodovou gurmánskou večeři, na menu jsou aktuálně krevety, losos, kuře anebo dezert Pavlova. Chlupatí společníci budou mít u stolu rovněž své místo, a ani oni nepřijdou zkrátka.

Palubní lístky vyjdou na 225 dolarů za osobu (přes pět tisíc korun), kočky jedou zdarma. Zájemci si však mohou za příplatek cestu vylepšit; pak dostanou balíček sestávající ze šampaňského, kytice růží, a místo čtyř chodů dostanou hned sedm.

Cílem plaveb je podle společnosti více integrovat kočky do lidských životů. Majitelům proto budou k dispozici i lekce, během nichž mohou své společníky naučit novým dovednostem. Tedy jen pokud samy kočky uznají za vhodné, že se něčemu novému naučit chtějí.

Výletní společnost láká zájemce, aby žili tři roky na lodi. Za dva miliony korun

Cestování

Může se vám hodit na Firmy.cz: Zájezdy do Asie

Reklama

Výběr článků

Načítám