Hlavní obsah

V Las Vegas vyroste hotel ve tvaru elektrické kytary

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum Las Vegas dozná proměny. Společnost Hard Rock International chce nechat na bulváru Strip postavit hotel ve tvaru elektrické kytary — jeden takový už funguje od roku 2019 na Floridě. Budova má vzniknout na pozemku hotelu Mirage, který firma odkoupí.

Foto: Profimedia.cz

V Las Vegas vznikne hotel ve tvaru kytary (ilustrační foto).

Článek

Detaily o stavbě nejsou známy. Podle serveru Daily Mail se dá však předpokládat, že lasvegaský hotel bude takřka shodný s tím na Floridě, který je 137 metrů vysoký.

Podle společnosti Hard Rock International bude budova ve tvaru elektrické kytary významným milníkem pro Las Vegas, promění totiž podobu bulváru Strip, kde se nacházejí nejznámější hotelové komplexy, kasina či obří fontána Bellagio.

Hotel má vzniknout na pozemku, který náleží k hotelu Mirage. Ten chce společnost odkoupit. Dohoda by se měla uzavřít ve druhé polovině roku 2022, a jakmile firma získá stavební povolení, projekt bude uveden do pohybu.

„Těšíme se na to, až uvítáme 3500 členů týmu Mirage do naší rodiny. Po dokončení bude Hard Rock Las Vegas plně integrovaným resortem pro setkávání, pro turisty a návštěvníky kasina z celého světa,“ uvedl předseda Hard Rock International Jim Allen.

První hotel ve tvaru kytaru se otevřel před třemi lety. Nabízí celkem 1200 místností, kasino má sedm tisíc míst k sezení. Součástí je také prostor pro konání nejrůznějších akcí včetně koncertů, obří bazén, obchody i restaurace.

V Dubaji vznikne plovoucí hotel. Bude moct měnit lokalitu

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám