Hlavní obsah

Turista v Cancúnu tajně natočil zaměstnance hotelu, jak se mu prohrabává věcmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arturovi Brunellovi se při dovolené v Mexiku podařilo zaznamenat zaměstnance hotelu, jak se mu hrabe ve věcech. Webkameru na svém laptopu totiž proměnil v bezpečnostní kameru, která člena personálu natočila. Turista si záležitost nenechal pro sebe a ohlásil ji vedení hotelu. Pro zaměstnance skončil incident okamžitou výpovědí.

Foto: Profimedia.cz

Mexické letovisko Cancún.

Článek

Brunello nechtěl jmenovat hotel, zmínil jen, že šlo o mexické letovisko Cancún a že vedení ubytovacího zařízení vyřešilo situaci velmi dobře.

Kamera v pokoji natočila nejmenovaného zaměstnance, jak pije pivo z minibaru a zkouší otevřít bezpečnostní sejf na cennosti. Kromě toho se muž prohrabával v hostových věcech, z kufru vytáhl pouzdro na brýle a poté pootevíral šatní skříně a nahlížel do nich.

„Naše dovolená nabrala nečekané obrátky,“ napsal Brunello na sociální síti Tiktok, kam video nezvedeného zaměstnance umístil.

„Nebudu jmenovat hotel, protože vyřešil situaci dobře. Jen buďte opatrní a využívejte technologie ve svůj prospěch,“ cituje server Independent turistu. Ten svým sledujícím poradil, že mohou svůj notebook proměnit v bezpečnostní kameru. Brunello také doplnil, že zaměstnanec hotelu dostal okamžitou výpověď.

Někteří diváci videa komentovali, že mají z podobné situace hrůzu, a proto si nechávají své věci v kufru a pod zámkem. Jeden však uvedl, že se také živí uklízením hotelů a na prohrabávání věcí by neměl ani čas.

Dovolená na Měsíci? První lunární hotel může vzniknout v Dubaji

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám