Hlavní obsah

Rodiče odmítli koupit letenku pro dítě. Nechali ho u přepážky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Absolutní šok. Tak popsali zaměstnanci společnosti Ryanair případ, k němuž došlo na letišti v Tel Avivu. Jistý manželský pár byl personálem vyzván, aby zakoupil letenku i pro své dítě. To však cestující odmítli a vydali se sami k pasové kontrole, zatímco svou ratolest nechali v kočárku u přepážky.

Foto: Profimedia.cz

Rodiče nechali dítě na letišti (ilustrační foto).

Článek

K incidentu došlo v úterý, jak potvrdila sama letecká společnost. Izraelský zpravodajský server KAN informoval, že manželé cestovali do Bruselu na belgické pasy, až u odbavení zjistili, že si budou muset připlatit za letenku pro své dítě. Podle zaměstnanců Ryanairu se po tomto zjištění zkrátka vydali k pasové kontrole.

„Nikdy jsme nic takového neviděli. Nemohli jsme tomu uvěřit,“ uvedl pro místní list K12 jeden ze zaměstnanců aerolinek, jenž nepopíral šok.

Podle izraelského úřadu pro správu letišť dorazil pár na letiště se zpožděním a podle všeho se manželé chtěli za každou cenu dostat přes bezpečnostní kontrolu – s dítětem či bez něj. „Tito pasažéři cestující z Tel Avivu do Bruselu u odbavení nepředložili letenku pro své dítě. Poté se vydali k prohlídce a dítě nechali u přepážky,“ potvrdil mluvčí Ryanairu.

Zaměstnanec u přepážky upozornil letištní ostrahu, která pasažéry zadržela, a celou věcí se nyní zabývá policie, píše Independent.

Z vysloužilého boeingu se stala luxusní prázdninová vila. Noc vyjde na 160 tisíc korun

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám