Hlavní obsah

Rezervovali si luxusní vilu na Bali. Místo ní našli plesnivé staveniště

Značné rozčarování čekalo na jeden australský pár, který si rezervoval údajnou luxusní vilu na Bali. Místo ní však na hosty čekalo špinavé staveniště s plesnivými zdmi, které absolutně neodpovídalo popisu v inzerátu. Jedna noc v ubikaci přitom vyjde v přepočtu na necelých šest tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Uživatel jménem Daber Dee zkritizoval pronájem vily na facebookové stránce, kde si cestovatelé předávají tipy ohledně Bali. „Nepronajímejte si tuhle vilu. Je absolutně nechutná, neudržovaná, plesnivá a velmi nutně potřebuje renovaci,“ uvedl Dee s tím, že pobyt v ubikaci je vyloženě nebezpečný a představuje riziko pro zdraví.

Vila o pěti ložnicích, která se nachází v oblasti Seminyaku, byla přitom inzerována jako luxusní nemovitost s bazénem a výhledem do zahrad, informuje server Independent. Turisté nicméně trvají na tom, že realita popisu absolutně neodpovídala. „Majitel je arogantní muž, který nám řekl, že jestli se nám něco nelíbí, můžeme odejít. Neudělal nic pro to, aby situaci napravil, a místo toho chtěl nájem za další týden,“ popsali Australané.

Dočasní nájemníci doplnili, že je hostitel obvinil z toho, že se kvůli nim začala loupat barva ze zdí a že do okolí nemovitosti nastražili šváby.

Australané také varují před zprostředkovatelskou společností Bali Prime Hospitality, se kterou se jim rovněž nepodařilo problém vyřešit. „Pokaždé nám řekli, že nechápou, co tam ještě děláme,“ uvedl Dee na Facebooku.

Pár si rovněž stěžoval na to, že se před vilou stavěl další dům, takže bylo neustále slyšet mlácení kladivem a zvuk pily. „Nulový klid i ticho,“ popsal Australan.

Dubaj je nejoblíbenější destinací na světě

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám